The Alley Girls
home boekingen video foto's gastenboek
The Alley Girls promotie video

THE ALLEY GIRLS PROMOTIE VIDEO

Wilt u weten wat u te wachten staat als u The Alley Girls boekt? Klik dan snel op de zwart wit foto!
Het dansende publiek ging los in de Sint Olofskapel te Amsterdam. De gouden glitters dwarrelde niet alleen uit de lucht maar spatte ook van het podium af. Nieuwsgierig naar ons product? Klik op de foto voor een impressie en bekijk wat The Alley Girls voor impact kunnen hebben op uw evenement. Geïnteresseerd? Neem via de contact button contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wie is mijn ex? AVRO: WIE IS MIJN EX?

4 september 2009: Ned 3, The Alley Girls zijn te zien tijdens de laatste aflevering van "Wie is mijn Ex", een nieuw programma van de AVRO. Onder het mom van: Wie van de drie, "..Wil de echte ex opstaan.." streden de dames ervoor om de jury te misleiden zodat zij er niet achter zouden komen wie de echte Ex is. Wie speelde het spel beter? The Alley Girls? Of de jury? Presentatie: Chantal Janzen. Jury o.a: Ruben Nicolai en Fiona Hering.

Roze MaandagROZE MAANDAG

20 JULI 2009: Ieder jaar wordt tijdens de Tilburgse Kermis op maandag de Roze Maandag gevierd. En ieder jaar treden treden The Alley Girls er diverse malen per dag op. Dus zet de derde maandag van july maar vast in je agenda! Dit filmpje laat een compilatie zien van een aantal Roze maandagen bij elkaar. Van o.a. shows maar ook TV interviews van de NOS tijdens hun actie: “Meer Roze in het Blauw”.

Life & CookingRTL 4: LIVE AND COOKING

18 mei 2009: Één van de langstlopende praatprogramma's is "Live and Cooking" al jaren gepresenteerd door Carlo Boszhard en Irene Moors. In deze uitzending kwam niet alleen Gerard Joling een bezoek brengen aan het duo maar gaven ook "Guys and Dolls" een kort optreden om hun "Come back" nieuw leven in te blazen.  Daarbij mochten The Alley Girls niet ontbreken en stormden vanuit het publiek de bhüne op om nog even een stukje van hun show, aan 3 miljoen kijkers ten gehore te brengen. Carlo en Irene genoten zichtbaar van de show! Gerard herkende ons nog van Hollands Got talent 4 weken eerder.

de Gouden KooiTALPA: DE GOUDEN KOOI

23 september 2008: Niemand minder dan THE ALLEY GIRLS treden op in het spraakmakende programma "De Gouden Kooi". Het inmiddels veelbekeken programma bestond toen precies 1 jaar en om deze langstlopende "reality" soap feestelijk aan te kleden traden de dames graag voor de bewoners op. Uiteraard werden er nog meer feestelijke tintjes aan deze dag gegeven. Behalve "The Girls" kwam ook Dries Roelvink een kijkje nemen. Zouden de dames samen met Roel nog even het bubbelbad induiken... ??? Hoe dat allemaal afliep? Gewoon even kijken naar de samenvatting te zien in het filmpje.

Nachtsuite Laatste uitzendingRTL 5 LIVE:  NACHT SUITE

24 juni 2006: was de laatste uitzending van het spraakmakende programma "Nachtsuite" dat jaren lang op de buis te zien is geweest. De presentatrice, Christine van der Horst, kreeg tijdens deze laatste uitzending tal van gasten die zij tijdens al die jaren (soms meerdere malen) had ontmoet. The Alley Girls werden ook uitgenodigd omdat Christine leuke momenten heeft beleefd met de dames. De uitzending was een emotionele.. wij wensen Christine van der Horst veel succes met haar carrière!